22/11/09

Αποτελέσματα Εκλογών 12/11/2009

Στις 12/11/09 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


Ανεξ. Αγων. Κίνηση-Παρέμβαση: 151 ψήφοι, ποσοστό 41,5%, 3 έδρες
ΠΑΣΚ: 137 ψήφοι, ποσοστό 37,5%, 3 έδρες
ΔΑΚΕ: 42 ψήφοι, ποσοστό 11,5%, 1 έδρα
ΕΣΑΚ-ΔΕΕ: 34 ψήφοι, ποσοστό 9,5%, καμία έδρα


Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους/ισσες οι οποίοι με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν να αναδειχτούν τα πραγματικά προβλήματα της εκπαίδευσης και όσους/ες μας πίστεψαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν για άλλη μια φορά, αναδεικνύοντας μας πρώτη δύναμη, κόντρα στην προσπάθεια που έγινε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας να επηρεαστεί το αποτέλεσμα απ’ την παρουσία του προέδρου της ΔΟΕ, Δ. Μπράτη, που αντί να ενημερώσει ως πρόεδρος της ΔΟΕ, μιλούσε επί μία ολόκληρη ώρα, ως εκπρόσωπος της ΠΑΣΚ και του ΠΑΣΟΚ, αποκρύπτοντας όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τον νέο προϋπολογισμό λιτότητας που έχει κατατεθεί και τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου (αξιολόγηση, αποκέντρωση, ωρομισθία κλπ).


Διαβεβαιώνουμε ΟΛΟΥΣπως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια μαχητικότητα και αγωνιστικότητα για την υπεράσπιση του Σχολείου, της Εργασίας και των δικαιωμάτων μας.
  • Παλεύουμε μαχητικά και ασυμβίβαστα ενάντια στην πολιτική, της λιτότητας, της φτώχειας, της ελαστικής εργασίας που χρόνια τώρα εφαρμόζουν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
  • Βρισκόμαστε με συνέπεια απέναντι στις αναδιαρθρώσεις, σε ΚΑΘΕ αντιεκπαιδευτική πολιτική, στην απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης, στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, απέναντι στο φτηνό, «ευέλικτο» και αποδοτικό σχολείο της αγοράς.
  • Είμαστε αντίπαλοι με τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, τις μεθοδεύσεις και τις επιλογές του υποταγμένου κυβερνητικού-κομματικού συνδικαλισμού.
  • Καμιά ανοχή στην πολιτική που ρημάζει τη ζωή τη δικιά μας και των παιδιών μας. Καμιά εμπιστοσύνη στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία.
  • Μπορούμε να νικήσουμε με ένα κίνημα βάσης, με αγώνες-έκφραση των αναγκών μας, με σχέδιο, διάρκεια και προοπτική.




«…Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουν πάντα πως το σκοτάδι 
δεν είναι μόνο κι ανίκητο…»



Δεν υπάρχουν σχόλια: