29/4/10

Μας κήρυξαν ανοιχτά τον πόλεμο…

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη, με τη συναίνεση της Ν.Δ, σε πλήρη συνεννόηση με τους μεγαλοκαρχαρίες της Ε.Ε και τους ομοϊδεάτες τους μαυραγορίτες του ΔΝΤ σπρώχνουν τη χώρα στη χρεοκοπία και το Λαό μας στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Εδώ και μήνες με τη βοήθεια των ξεπουλημένων ΜΜΕ κατεδαφίζουν κατακτήσεις και δικαιώματα. Μας γυρνούν έναν αιώνα πίσω…

clip_image002 -Παγώνουν τους μισθούς για άλλα τρία χρόνια

- Φορολογούν τα επιδόματα!!

- Κόβουν τον 13ο, τον 14ο μισθό και το επίδομα αδείας.

-Τινάζουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία στον αέρα και προωθούν την ολοκληρωτική κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης με αύξηση των ορίων ηλικίας(δουλειά μέχρι το θάνατο), αύξηση των εισφορών και «Εθνική» Σύνταξη 360€!!

-Απολύουν 17.500 ωρομίσθιους-αναπληρωτές!! Ξεφτιλίζουν τα πτυχία και τις σπουδές, βάζουν εξετάσεις και φίλτρα (ΑΣΕΠ,3 χρόνια αμετάθετος, 2 χρόνια δόκιμος με αξιολόγηση από μέντορες κλπ, μετάταξη ή μονιμοποίηση) για να μηδενίσουν τους διορισμούς.

-Αυξάνουν το ωράριο με 5 ώρες παραπάνω υπερωρίες/εβδομάδα στους μόνιμους. Προωθούν τις μαζικές συγχωνεύσεις-συμπτύξεις-κλείσιμο τμημάτων και σχολείων.

-Θεσμοθετούν την κακόφημη αξιολόγηση-αυτοαξιολόγηση για να κατηγοριοποιήσουν σχολεία και εκπαιδευτικούς και να φορτώσουν στις πλάτες μας όλα τα κακά της δικής τους πολιτικής.

-Βάζουν ζήτημα μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων (δηλώσεις Πάγκαλου) και ετοιμάζουν μαζικές απολύσεις υπαλλήλων.

-Μειώνουν τις κοινωνικές δαπάνες. Φέτος οι δαπάνες για την Παιδεία θα μειωθούν κατά 1 δισεκατομμύριο. Τα σχολεία κινδυνεύουν να μην μπορούν να καλύψουν τις λειτουργικές τους δαπάνες. Βάζουν παντού νέους φόρους και χαράτσια!!

….ας πάρουν την απάντηση…

ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

· Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 29-4-2010 και ώρα 18.00 στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή.

· Συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 1ης Μάη στην Αθήνα.

· 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 4 και 5 Μαΐου 2010. Την Τρίτη 4/5 πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο 12.00 στα Προπύλαια και την Τετάρτη 5/5 συμμετέχουμε στο μεγάλο Πανεργατικό συλλαλητήριο.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: